Linser eller glasögon?


skrivet den 06 jun av Jessica, klockan:00:14

En stor fråga som cirkulerar kring modet är den om glasögon. Är det värt att spendera mer pengar på ett par moderiktiga märkesglasögon som ibland kan vara i vägen och skapa vissa problem? Kan det vara bättre att bära linser som ibland kan ge dig mer självförtroende, både på jobbet, skolan och ute på stan? För mig själv så tycker jag att mina glasögon i många fall får mig att se mer sofistikerad, utbildad och professionell ut. Jag känner själv att du blir mer tagen på allvar i vissa situationer, och det finns alltid bågar som passar just din ansiktsform eller klädstil. Hur som helst så är det helt upp till en själv om man vill bära kontaktlinser eller glasögon. Detta är givetvis en komfortfråga i grund och botten, och det är du själv som bestämmer. Känner du dig mer självsäker med att bära linser samtidigt som det ger dig en mer komfortabel känsla? Bär dina linser! Får du självförtroende och en professionell utstrålning med dina designerglasögon? Ta givetvis på dig dessa när du vill!

Det finns inget rätt eller fel med att bära linser eller glasögon. Om du dock känner att du påverkas negativt av att bära glasögon eller linser så finns det hjälpmedel mot detta. Laseroperationer genomförs nu på en regelbunden basis, men till en kostnad som kan vara svår att ha pengar till. Jag förespråkar själv att bära dina linser eller glasögon med självförtroende, eftersom - som jag gick igenom för några rader sedan - många tar dig på ett mycket mer professionellt sätt. 

Kom bara ihåg när du shoppar efter kontaktlinser eller glasögon att gå till en välsorterad optiker som vet exakt vilken styrka du behöver. De har ofta ett utmärkt lager av snygga designerglasögon du med glädje kan bära upp i allmänhet!

Jessica


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Comments are closed