Jackor och tröjor - basicplagg alla måste ha


skrivet den 30 maj av Jessica, klockan:22:59

Även den mest vanliga Svensson måste inhandla en bra garderob av basicplagg såsom jackor och tröjor. Nu när sommaren och dess värme börjar komma till sin rätt så går det att ganska billigt komma undan med vårens trendigaste jackor och tjockare tröjor, som fortfarande kommer att vara moderätta till en kall sommarkväll. Min absoluta favorit för både tjej och kille är trenchcoaten, som är både varm, trendstark året runt samt slitstark. Den finns i flera olika material och tjocklekar, vilket underlättar ditt köp. Trenchcoaten finns också i billgare varianter på second-hand affärer och välsorterade modevaruhus såsom H&M och MQ. En annan favorit hos mig är skinnjackan, som aldrig går ut tiden. Det finns otroliga fynd att göra på begagnade skinnjackor både på nätet och andrahands-sorteringar. I vissa fall ser en sliten skinnjacka mycket bättre ut än en helt ny. Det finns också snygga tvättar för den som har plånbocken för en ny och fräsch, men det finns då risk att prislappen rinner iväg.

I tröjväg så finns det flera favoriter som just nu går att köpa billigt. En kofta att kasta över sig en kall sommarkväll är klockrent, och i killväg är farfarströjan väldigt trendig, samtidigt som den är komfertabel och vänlig för plånboken. Snygga tröjor går också att få tag i via nätet, om du vill känna dig unik. Beställ då från de mer välkända websiterna för att säkra ditt köp och garantera dig kundens rätt.

Mitt tips till dig just nu är att kolla runt på ditt favoritvaruhus vad de nu säljer ut, och fynda medans du har tid för det. Besök även välkända second-hand shoppar då du kan upptäcka rejäla fynd där.

Jessica


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed