Vi var många som blev alltför sena att starta upp våran väg till beach 2011 i tid, och med detta får man lida de flesta gångerna man glider ner till stadens strand. Jag tycker att man isåfall ska ta sig i kragen redan nu och ta sig ut i spåret eller köpa ett gymkort för att inte låta sommarens godheter som glass och rosévin göra livet surt för dig i höst. Många gymkort har under sommaren kraftigt reducerade priser eftersom få faktiskt tar sig dit, och det är något du kan utnyttja under Juli och Augusti. Om du börjar redan nu kan du känna dig stolt till sensommaren, och med en kontinuitet också fortsätta under hösten så att du har sommarkroppen klar redan i vår. Det blir lättare att unna sig något då du vet att du har en workout i kroppen 3-5 gånger i veckan, och inte syns den där daimstruten heller. Något så enkelt som beachvolleyboll kan vara en bra aktivitet som sätter igång både hjärta, lungor och fettförbränning för en ökad viktminsking.

Om du är ute och shoppar så finns det många produkter inom kosttilskott och fitness som kan hjälpa dig att öka din viktminskning. Två enkla produkter som omega-3 och multivitamintabletter är utmärkta kosttillskott som sätter igång förbränningen redan på morgonkvisten. Kombinera detta med en morgonträning före eller direkt efter frukost och du behöver inte skjuta upp detta tills på eftermiddagen eller kvällen.

Jag tycker att vi alla som känner att ett eller två tappade kilon inte hade skadat oss tar vara på chansen och sätter igång redan nu. Våga ta dig ut på spåret för lite morgonsol och du får också en solbränna på köpet!

Jessica


Currently rated 1.0 by 1 people

  • Currently 1/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed